KADROMUZ

Ali CİCİKARA - Okul Müdürü

1972 yılında Kütahya Gediz Abide Köyünde dünyaya geldi.Abide İlkokulunda ilkokulu, Gediz İmam Hatip Lisesinde orta ve lisesi eğitimini, 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinde lisans eğitimini tamamlayarak sınıf öğretmeni olarak mezun oldu.Kocaeli Körfez İlçesi Y.Hereke İlköğretim Okulunda 12/09/1996 tarihinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Sırasıyla Kütahya Gediz Vakıf İlköğretim Okulu, Erdoğmuş İlköğretim Okullarında görev yaptı.2010 yılında Gediz Gazi İlkokululnda Müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Gediz Kurtuluş İlkokulunda Müdür Vekili ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Dayınlar İlkokulunda 2017 tarihinde Müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yüksek Lisans Eğitim Enstitüsünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.10/11/2023 tarihinde Dayınlar İlkokulundan  ayrılarak okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaya başladı.Evli 2 çocuk babasıdır.

E-Posta